MIGNON

VIDEO

Válaszd ki egy szép konyakos poharat, csorgass csoki szirupot a pohár falára. Annyi csokit tegyél bele, amennyire szeretnéd, hogy a végeredmény csokis legyen. Ezután tedd be a poharat fagyasztóba körülbelül 15 percre.

Melegíts 190-200ml tejet körülbelül 60°C fokra, majd öntsd egy French Press-be.

Tegyél hozzá egy teáskanál igazi Bourbon vaníliás cukrot. 

A Bourbon vaníliás cukros tejet habosítsd fel. #kávézzotthon blog sorozatunk 8. részében bemutatjuk lépésről lépésre ezt a folyamatot. Kattints ide és elrepítünk #kávézzotthon latte részünkhöz.

A felhabosított tejet öntsd bele a poharadba.

Készíts el egy Coffer vagy Mobstery espressot, majd lassan öntsd bele ezt is a pohárba.

Hámozz le egy narancsról egy csík héjat. Igyekezz minél vékonyabbat vágni. Utána tedd a pohár szélére. Az illó olajok csodás harmóniát kölcsönöznek majd. 

Szórd meg bőségesen narancsos kakaóporral ,ezzel lesz teljes az ital.

Idd meg! 

Olvasd el a többi bejegyzésünket is.

Close Menu
×
×

Cart