Rólunk és kávéinkról

Magyarországon egyedülálló módon csak csajokként vágtunk bele a kávé pörkölésbe sok évnyi kávéhoz köthető tapasztalattal a hátunk mögött. Csajként igazgatjuk márkánk útját. A kávé hivatásunkká vált, ezért fontos számunkra, hogy specialty kávé alapanyagainkból kihozzuk a legtöbbet. Gondos odafigyeléssel pörköljük őket. Minden nyers kávéra a saját termőterületére jellemző ízeket igyekszünk kihangsúlyozni.

Termékeink

Costa rica

A nyerskávé Bányai László farmjáról származik. Fajtája caturra, catuai. A kávét honey eljárással dolgozták fel, ami tulajdonképpen a száraz és a nedves eljárás lépéseit kombinálja azáltal, hogy hántolás után a babot körülvevő nyálkás réteggel együtt szárítják.

Espresso készítéshez javasoljuk.

HONDURAS

A kávécserjék 1700 méteren helyezkednek el a Las Cabanas farmon. A nyers kávét nedves eljárással dolgozták fel. Mivel egy közép-amerikai országból származik, érezhetjük benne a csokoládés ízvilágot, viszont a világos pörköléssel kihangsúlyoztuk a benne rejlő málna, cukornád, kókusz és piros alma ízeket. Espresso keszítéséhez ajánljuk, ekkor mutatkoznak meg leginkább az ízei.

 

We will roast you

Legyél te is partnerünk!

Tedd ki üzleted polcaira vagy készíts vendégeidnek Mobstery Specialty kávét. Nincs más dolgod, mint felkeresni minket elérhetőségeink bármelyikén.