Készletkisöprés

RENDELJ MOBSTERY SPECIALTY KÁVÉT KEDVEZMÉNYESEN!

-25%

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Az akció időtartama

2020.04.16-tól
a készlet erejéig tart.

Mobstery karton

A kedvezmény minimum egy karton, azaz 8x200g Mobstery specialty kávé megrendelése esetén érvényes.

Állíts össze vegyes csomagot!

Egy kartonban lévő Mobstery Costa Rica és Ethiopia arányát kérésednek megfelelően állítjuk össze.

Rólunk és kávéinkról

Magyarországon egyedülálló módon csak csajokként vágtunk bele a kávé pörkölésbe sok évnyi kávéhoz köthető tapasztalattal a hátunk mögött. Csajként igazgatjuk márkánk útját. A kávé hivatásunkká vált, ezért fontos számunkra, hogy specialty kávé alapanyagainkból kihozzuk a legtöbbet. Gondos odafigyeléssel pörköljük őket. Minden nyers kávéra a saját termőterületére jellemző ízeket igyekszünk kihangsúlyozni.

Termékeink

Costa rica

A nyerskávé Bányai László farmjáról származik. Fajtája caturra, catuai. A kávét nedves eljárással dolgozták fel, amihez a területen termő limon gyümölcs frissen facsart levét és szelektált kísérleti élesztőt használtak.  A Costa Rica-i kávékra alapvetően a csokoládés ízvilág jellemző, viszont az ebből készült espressoban más ízjegyeket is érezhetünk. A citrom és mandarin ízeket a felhasznált limon, a mangót pedig az élesztő emeli ki.

Espresso készítéshez javasoljuk.

EtHIOPIA

A nyerskávé Yirgacheffe- Gedeo régióból, Kebede 1,80 hektáros HafursaWaro nevű farmjáról származik. A terület tengerszint feletti magassága 1904 méter, ahol évente 1592ml eső esik. A 2007-ben ültetett cserjék őshonos etióp fajták. Mivel a területén nincs elegendő víz a nedves eljáráshoz, így Kebede a kávé feldolgozása során száraz módszert alkalmazott. A szárítás 18 napig tartott. A pörkölés során figyeltünk arra, hogy a kávéra jellemző gazdag citrusos ízvilágot megtartsuk.

Filter kávé készítéséhez javasoljuk.

Mobstery
We will roast you

Kapcsolat

Cím

6200 Kiskőrös

Szendrey Júlia utca 3/1.

e-mail

info@coffer.hu

matusikedina@coffer.hu

szabotimi@coffer.hu

Iroda nyitva tartása

Hétfő-Csütörtök: 7.30 – 16.30

Péntek: 7.30 – 14:00

Matusik Edina

Szabó Timi

Close Menu
×
×

Cart