Rólunk és kávéinkról

Magyarországon egyedülálló módon csak csajokként vágtunk bele a kávé pörkölésbe sok évnyi kávéhoz köthető tapasztalattal a hátunk mögött. Csajként igazgatjuk márkánk útját. A kávé hivatásunkká vált, ezért fontos számunkra, hogy specialty kávé alapanyagainkból kihozzuk a legtöbbet. Gondos odafigyeléssel pörköljük őket. Minden nyers kávéra a saját termőterületére jellemző ízeket igyekszünk kihangsúlyozni.

Termékeink

Costa rica

A nyerskávé Bányai László farmjáról származik. Fajtája caturra, catuai. A kávét honey eljárással dolgozták fel, ami tulajdonképpen a száraz és a nedves eljárás lépéseit kombinálja azáltal, hogy hántolás után a babot körülvevő nyálkás réteggel együtt szárítják.

Espresso készítéshez javasoljuk.

HONDURAS

A kávécserjék 1700 méteren helyezkednek el a Las Cabanas farmon. A nyers kávét nedves eljárással dolgozták fel. Mivel egy közép-amerikai országból származik, érezhetjük benne a csokoládés ízvilágot, viszont a világos pörköléssel kihangsúlyoztuk a benne rejlő málna, cukornád, kókusz és piros alma ízeket. Espresso keszítéséhez ajánljuk, ekkor mutatkoznak meg leginkább az ízei.

 

EtHIOPIA

A nyerskávé az etióp Guji régióból, Tesfaye Bekele termelő Suke Quto nevű farmjáról származik. A terület tengerszint feletti magassága 1800-2200 méter. A vulkáni talaj kedvező a kávé számára, a farm biogazdálkodásban működik. Az etióp kávékra jellemző citrusos és virágos ízjegyek mellett az érett őszibarack is visszaköszön benne.

Filter kávé készítéséhez javasoljuk.

Mobstery
We will roast you

Kapcsolat

Cím

6200 Kiskőrös

Szendrey Júlia utca 3/1.

e-mail

info@coffer.hu

matusikedina@coffer.hu

szabotimi@coffer.hu

Iroda nyitva tartása

Hétfő-Csütörtök: 7.30 – 16.30

Péntek: 7.30 – 14:00

Matusik Edina

Szabó Timi

Close Menu
×
×

Cart