A Coffer lányok

Az előzmények

Edina 7 évig vezetett egy vendéglátó helyet, melyben napközben a jó kávé kapta a figyelmet, hétvégék estéin pedig az élő koncertek. A kávékészítés tudományát magas szinten el tudta sajátítani, amit mi sem igazol jobban, mint a külföldi barista versenyeken való kiváló eredmények.

Timi 14 éves korától kezdve testvérével közös üzletét igazgatta. Egy malmöi kiállítás alkalmával megismerkedett egy Rwandából származó anyával és lányával, akik által a kávé kiemelt szerepet kapott életében.

Ennek hatására 2018 szeptemberében összeállt a két lány, hogy közös üzletet csináljon. Saját kis kávézójukban számukra pörkölt kávét készítettek vendégeiknek minden nap. 2019 nyarán beleásták magukat a szemes kávé piac mélyebb bugyraiba.

A csapatunk

Matusik Edina

Coffer alapító, barista

Baristaként és kávézó üzemeltetőként eltöltött több év után most a pörkölés művészete, az alapanyag alapos ismerete és megismerése jelenti számomra a fejlődést.

Szabó Timi

Coffer alapító, barista

A kávé készítés számomra szerelem volt első látásra. Minden egyes részét nagyon élvezem. Mindennapjaim része a Coffer, amit sok mindenkihez szeretnék eljuttatni.

Kapcsolat

Küldj nekünk üzenetet

Adatvédelmi és adatkezelési szabályzatunkért kattints IDE .