A coffer márkanevet együtt hoztuk létre.

Előzmények

Edina 7 évig vezetett egy vendéglátó helyet, melyben napközben a jó kávé kapta a figyelmet, hétvégék estéin pedig az élő koncertek. A kávékészítés tudományát magas szinten el tudta sajátítani, amit mi sem igazol jobban, mint a külföldi barista versenyeken való kiváló eredmények.

Timi 14 éves korától kezdve testvérével közös üzletét igazgatta. Egy malmöi kiállítás alkalmával megismerkedett egy Rwandából származó anyával és lányával, akik által a kávé kiemelt szerepet kapott életében.

Ennek hatására 2018 szeptemberében összeállt a két lány, hogy közös üzletet csináljon. Saját kis kávézójukban számukra pörkölt kávét készítettek vendégeiknek minden nap. 2019 nyarán beleásták magukat a szemes kávé piac mélyebb bugyraiba.

Baristaként és kávézó üzemeltetőként eltöltött több év után most a pörkölés művészete, az alapanyag alapos ismerete és megismerése jelenti számomra a fejlődést.

Matusik Edina

Coffer alapító, barista

A kávé készítés számomra szerelem volt első látásra. Minden egyes részét nagyon élvezem. Mindennapjaim része a Coffer, amit sok mindenkihez szeretnék eljuttatni.

Szabó Timi

Coffer alapító, barista

A Coffer kávéház

FOLYTATÁS HAMAROSAN...

2018.10.11-2019.03.31.

Egy viszonylag hirtelen jött ötletből fejlődött ki a Coffer. Egy szerencsés véletlen volt, hogy Kiskőrös központjában megüresedett egy üzlethelység, melynek még nem volt gazdája. Mi lettünk azok. Itt kezdődött minden. Letakartuk az ajtót és ablaot, egy hiányos, csak sejtető logót kitéve, és elkezdtük a felujítási munkálatokat. Barátaink rengeteget segítettek nekünk, hogy ez a kis hely úgy nézzen ki, ahogyan mi azt szerettük volna. Ezúton is nagyon köszönjük Nekik! Teltek a napok, kis városunkban egyre többen láttak minket és kezdték sejteni mi lehet itt. 2018.10.11-én pénteken megnyitottuk a Coffer, szombaton pedig tartottunk egy hivatalos megnyitót.

A hely egyik különlegessége az volt, hogy saját pörkölésű Coffer kávét készítettünk nagy odafigyeléssel minden egyes nap. A másik, hogy a kiszolgálás gyors és rigalmas volt (kivéve, amikor az ajtó előttállt a sor kívülről : ) ). Közel 6 hónap működés után sajnos az akkori helyen meg kellett szüntetnünk a tevékenységünket. Ez a történés volt az, ami arra késztetett minket, hogy elinduljunk a kávés szakma egy másik irányába. A következő helyet jelenleg keressük a kávézónak, de addig is, a kávéinkat bárki haza tudja vinni, hogy az otthonában készítsen magának egy Coffer kávét. : )

Close Menu
×
×

Cart

Ingyenes

házhozszállítás

Bruttó 12.000Ft vásárlás felett ingyenesen kiszállítjuk Neked a rendelésed!

Kuponkód: INGYENES