Mobstery Bányai Double Fermented Specialty Coffee – 100% Arabica -200g

3 500 Ft

A picking szüretet és a hántolást követően a kávét saját gyümölcslevében fermentálták 48 órán keresztül. A fermentáció során a pH-t tejsavval 3.5-re állították be, és a területről szelektált K16os vadélesztővel oltották be. A csendes anaerob fermentációt követően a gyümölcslevet leengedték a kávéról, majd tiszta forrásvízzel felengedék, újra oltották, majd 24 óra múlva lemosták. Ezt követően emelt ágyon 24-25 napig szárították. Microlot.

Régió/Region: Alajuela – Naranjo – Lourdes
Termelő/Producer: Bányai László
Tengerszint feletti magasság/Altitude: 1450-1550m
Fajtavariánsok/Variety: Pacamara
Feldolgozás/Process: Washed, fermented
Minősítés/Quality: Specialty

Mobstery Bányai Double Fermented Specialty pörkölt szemes kávét tartalmaz.