Termékeink

Első termékeink Brazil Santos pörkölt szemes kávék voltak, 500g-os és 1kg-os kiszerelésben. Rá nem sokra jött a 250g-os kiszerelés. Brazil Santos és 80/20 blendünkből készítettünk Coffer kapszulás kávét, amelyek Nespresso® kompatibilisek. Alapanyagaink skáláját folyamatosan bővítjük. Megtalálható már Brazília Alegre, Panorama és hamarosan Chapadao de Ferro is, melyek mindegyike a Cerrado régióból származnak.

A kávé készítés számunkra művészet és kísérletezés. Vágj bele te is!

Coffer lányok

Szemes kávéink

Brazília Alegre

A Braziliaban termő kávékra jellemző az étcsokoládés, mégis édeskés ízvilág. Tejjel jól párosul,ekkor mézes édessége mellett a mogyoró is megjelenik.
 

Pörkölések: Full City és Francia

Brazília Panorama

A Panorama nyerskávé mélyebb ízei kerülnek előtérbe a pörkölés által. Alapvetően a kakaó és a virág ízek jellemzik, azonban cappuccinoban a karamell a leghangsúlyosabb.

Pörkölések: Full City és Francia

80/20

Ebben a kávékeverékben az Arabica étcsokoládés íze, valamint a Robusta testessége és savassága kiválóan harmonizál egymással. A Robusta tartalomnak köszönhetően koffeinben is gazdagabb.

Pörkölések: Francia

Karácsonyi szemes kávé válogatás

Coffer Cerrado

Karácsonyi szemes kávé válogatás

A Cerrado régióból származó kávé intetnzív aromáiról, karamell és dió jegyeiről, gyengéd citrusos savasságáról és hosszan tartó csokoládé utóízéről ismert. Ez Brazília első régiója, amely megkapta az oltalom alatt álló eredet megjelölést. A régió mottója az etikus, nyomon követhető és kiváló minőségű hozzáállással előállított kávé. 

Kapszulás kávéink

Az otthoni kávékészítés ma alkalmazott legyegyszerűbb és leggyorsabb formája a kapszulás megoldás. Ezért saját kávéinkat kapszulákba töltöttük, hogy azok is megtapasztalhassák a Coffer életérzést, akik így készítik otthon a kávés italaikat.

Egy doboz 18db egyadagos Nespresso® kompatibilis kávékapszulát tartalmaz.

Brazil Santos

Klasszikus, mégis lágyan selymes espresso élmény. A Full City pörkölés a kávé eredeti ízének kiemelésével teszi teljessé a Brazíliából származó kávé csokoládés jellegét

80/20

Ebben a kávékeverékben az Arabica étcsokoládés íze valamint a Robusta testessége harmonizál egymással. A francia pörkölésnek köszönhetően intenzív ízvilágú espresso kerül a csészénbe.

Close Menu
×
×

Cart

Ingyenes

házhozszállítás

Bruttó 12.000Ft vásárlás felett ingyenesen kiszállítjuk Neked a rendelésed!

Kuponkód: INGYENES