kávéink

Első termékeink a pörkölt szemes kávék voltak, 500g-os és 1kg-os kiszerelésben. Rá nem sokra jött a 250g-os kiszerelés. Újdonságuk pedig a Coffer kapszulás kávé, amely Nespresso® kompatibilis. 

Alapanyagaink skáláját folyamatosan bővítjük.

SZEMES KÁVÉINK

Brazil Santos
Full city

A Brazíliából származó kávé csokoládés jellegét a Full City pörkölés teszi teljessé. Klasszikus, mégis lágy és selymes espresso élmény.

Közepesen sötétbarna színű, a második reccsenés előtt fejeződik be a pörkölés. A kávé eredeti savasságát megtartva a rá jellemző ízeket emeli ki. 

Brazil SAntos
Francia

A Brazíliában termő kávé a francia pörkölésnek köszönhetően csészénkben markáns, étcsokoládés ízeket mutat. Intenzív kávés italt készíthetünk belőle. Tejjel párosítva megjelenik a pörkölt mogyoró íz is.

Közvetlenül a második reccsenés után fejeződik be a pörkölési folyamat. Ezáltal a már kevésbé savas íz mellett a keserű jegyek is megjelennek.

80/20
Francia

Ebben a kávékeverékben az Arabica étcsokoládés íze, valamint a Robusta testessége és savassága kiválóan harmonizál egymással. A Robusta tartalomnak köszönhetően koffeinben is gazdagabb.

Közvetlenül a második reccsenés után fejeződik be a pörkölési folyamat. Ezáltal a már kevésbé savas íz mellett a keserű jegyek is megjelennek.

Kapszulás kávéink

Az otthoni kávékészítés ma alkalmazott legegyszerűbb és leggyorsabb formája a kapszulás megoldás.

Brazil Santos Full City és 80/20 kávéinkat kapszulákba töltöttük, hogy azok is megtapasztalhassák a Coffer életérzést, akik így készítik otthon a kávés italaikat.

Nespresso® kompatibilis kávékapszulák.

Close Menu
×
×

Cart