Termékeink

szemes kávéink

Első termékeink Brazil Santos pörkölt szemes kávék voltak, 500g-os és 1kg-os kiszerelésben. Rá nem sokra jött a 250g-os kiszerelés. Brazil Santos és 80/20 blendünkből készítettünk Coffer kapszulás kávét, amelyek Nespresso® kompatibilisek. Alapanyagaink skáláját folyamatosan bővítjük. Megtalálható már Brazília Alegre, Panorama és hamarosan Chapadao de Ferro is, melyek mindegyike a Cerrado régióból származnak.

A kávé készítés számunkra művészet és kísérletezés.
Vágj bele te is!

Coffer lányok

Brazília Chapadao

A Chapadao nyerskávét úgy pörköltük, hogy a klasszikus étcsokoládé íz kerüljön előtérbe. Tejjel elkészítve enyhén illatos fekete tea ízeket is felfedezhetünk benne.

Brazília Panorama

A brazíliai Panorama nyerskávé mélyebb ízei kerülnek előtérbe a pörkölés által. Alapvetően a kakaó és a virág ízek jellemzik, azonban cappuccinoban a karamell a leghangsúlyosabb.

80/20

Ebben a kávékeverékben az Arabica étcsokoládés íze valamint a Robusta testessége harmonizál egymással. A francia pörkölésnek köszönhetően intenzív ízvilágú espresso kerül a csészénbe.

Coffer Funky

- A LEGÚJABB ÉLETÉRZÉS -

Ízekben gazdag kávé keverék. A Brazília és a Peru hozza a csokoládés ízjegyeket, a Hondruas pedig a meglepetés benne az epres ízeivel.

kapszulás kávéink

Az otthoni kávékészítés ma alkalmazott legyegyszerűbb és leggyorsabb formája a kapszulás megoldás.

Ezért saját kávéinkat kapszulákba töltöttük, hogy azok is megtapasztalhassák a Coffer életérzést, akik így készítik otthon a kávés italaikat.

Brazília

Klasszikus, mégis lágyan selymes espresso élmény. A Full City pörkölés a kávé eredeti ízének kiemelésével teszi teljessé a Brazíliából származó kávé csokoládés jellegét.

Brazília csokis meggy ízesítéssel

A Brazíliában termő kávékra jellemző az étcsokoládés ízvilág. Coffer Brazília Alegre kávénk meggy merítést kapott és kapszulába töltöttük. Gyümölcsös espresso élmény.

80/20

A brazíliai Panorama nyerskávé mélyebb ízei kerülnek előtérbe a pörkölés által. Alapvetően a kakaó és a virág ízek jellemzik, azonban cappuccinoban a karamell a leghangsúlyosabb.

Brazília karamell ízesítéssel

A Brazíliában termő kávékra jellemző az étcsokoládés ízvilág. Coffer Brazília Alegre kávénk karamell köntöst kapott és kapszulába töltöttük. Klasszikus espresso élmény.

Vásárold meg őket webáruházunkban

Shopping Cart